Bij het kiezen van 1 van onderstaande diensten of pakket neemt een medewerker contact met u op om een  afspraak in te plannen.

Service & onderhoud

Werkplaats montage tarieven.

Werkplaats tarief Excl. Materiaal. Werkplaats tarief €55 p.u. incl. Btw.
Band vervangen E-Bike €35
Band vervangen E-Fatbike €35
Band vervangen E-Step €65
Accu doormeten elektrisch voertuig €45
Accu vervangen ebike/fatbike/estep €39.95
Accukappen afkitten om waterbestendigheid te verhogen €25
Remblokjes vervangen E-Bike / E-Fatbike / E-Step €35 per band, incl reiniging remsysteem en balanceren.Bij 2 banden word een uur tarief gehanteerd.
Remmen balanceren,afstellen,clean up E-Bike per wiel €20
Remmen balanceren / afstellen. €15
ketting vervangen single speed €15
ketting reinigen en invetten €25
trappers set montage €35
telefoon houder bevestigen €7
diagnose stellen E-Bike / E-Fatbike v.a. €49.95
diagnose stellen E-Step €49.95
kabel breuken herstellen v.a. €35
charging port vervangen E-Bike of E-Step €20
motor vervangen E-bike / Fatbike v.a €55 per uur
motor vervangen E-Step €55 per uur
tarief per uur €55

Bij Dutchdealz bieden we naast de beste fatbikes ook een uitstekende service, inclusief reparatie en onderhoud. Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich uit tot na uw aankoop, omdat we begrijpen dat uw fatbike meer is dan zomaar een fiets; het is een metgezel voor al uw fietsavonturen. De reparatie en het onderhoud van een fatbike is essentieel om deze in uitstekende staat te houden en optimaal te blijven functioneren. Onze ervaren medewerkers staan klaar voor u en nemen uw voertuig graag onder handen. 

Het belang van reparatie en onderhoud

Een fatbike is een speciaal ontworpen fiets voor avontuurlijke ritten, variërend van off-road escapades tot winterse omstandigheden en alles daartussen. Om ervoor te zorgen dat uw fatbike altijd klaar is voor een nieuwe uitdaging, is een regelmatige reparatie en onderhoud van essentieel belang. De reparatie van kleine gebreken en periodieke onderhoudscontroles kunnen de levensduur van uw fatbike aanzienlijk verlengen, de prestaties optimaliseren en ervoor zorgen dat u te allen tijde veilig en comfortabel blijft fietsen.

Onze deskundige monteurs

Dutchdealz bestaat uit een team van ervaren monteurs die gespecialiseerd zijn in fatbikes. We delen uw passie voor avontuur op twee wielen en begrijpen de unieke behoeften van fatbikes. Onze technici zijn niet alleen bekwaam in traditionele fietsreparaties, maar hebben ook uitgebreide kennis van de elektrische componenten van e-fatbikes. Of het nu gaat om het verhelpen van bandenproblemen, elektrische storingen of algemeen onderhoud, u kunt vertrouwen op de expertise van ons professionele team.

Fatbike reparatie 

Via onze website vraagt u snel en eenvoudig een reparatieverzoek aan bij Dutchdealz. U hoeft enkel het formulier in te vullen aan de hand van uw persoonlijke gegevens, waarna wij contact opnemen met u om een afspraak in te plannen. 

Bandenreparatie

Of u nu een kleine lekkage heeft of nieuwe banden nodig heeft, onze reparatieservice zorgt ervoor dat uw fatbike altijd klaar is voor de rit. We begrijpen dat off-road avonturen soms ruig kunnen zijn, en daarom bieden we snelle en effectieve oplossingen voor problemen aan uw banden.

Elektrische onderdelen

E-fatbikes brengen een extra complexiteit met zich mee door de aanwezigheid van elektrische componenten. Onze experts zijn echter bekwaam in het diagnosticeren en repareren van eventuele elektrische storingen. Of het nu gaat om de motor, de batterij of andere elektrische systemen, we zorgen ervoor dat uw e-fatbike soepel en efficiënt blijft functioneren.

Fatbike onderhoud en service

Om te waarborgen dat uw fatbike altijd in topconditie verkeert, raden we regelmatig onderhoud aan. Zo vermindert u het risico op onverwachte storingen en verbetert u de algehele prestaties en duurzaamheid van uw fatbike. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan. Hieronder komt u te weten waarvoor u bij ons terecht kunt:

 

  • Grote servicebeurt: de grote servicebeurt is 1 keer per jaar aan te raden. Uw fatbike wordt volledig gecheckt en krijgt een opfrisbeurt.
  • Kleine servicebeurt: bij een kleine servicebeurt kijken onze monteurs de belangrijkste punten grondig na, zodat u weer veilig en voorbereid de weg op kunt.
  • Full clean up: dit is een complete clean up van uw fatbike, waarbij deze van boven tot onder wordt schoongemaakt door ons team. 
  • Full check up: uw voertuig wordt volledig nagelopen en gecontroleerd op verschillende punten, waarna u een beter beeld heeft over de staat van veiligheid, onderhoud en/of mankementen.

Hoogwaardig assortiment fatbikes bij Dutchdealz

Fatbikes zijn populairder dan ooit en hebben tal van voordelen. Ze zijn speciaal ontworpen voor avontuurlijke fietsers en geschikt om te rijden op diverse soorten terreinen. Dankzij hun extra brede banden bieden e-fatbikes indrukwekkende stabiliteit en drijfvermogen op zachte ondergronden. Kortom: de ideale metgezel voor al uw fietsavonturen. Bij Dutchdealz hebben we een divers assortiment fatbikes. De fietsen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en innovatie. Ontdek nu alle merken op onze website en vind de fatbike van uw dromen voor maximaal rijplezier! 

Accessoires en onderdelen voor fatbikes

Bij Dutchdealz bieden we niet alleen reparatie en onderhoud voor fatbikes, maar ook een scala aan hoogwaardige accessoires en onderdelen. Ontdek het assortiment op onze website en personaliseer uw fatbike naar wens. Of u nu op zoek bent naar specifieke banden, of andere accessoires, wij hebben wat u nodig heeft voor een geweldige rijervaring.

Afspraak maken voor een fatbike reparatie of onderhoud 

Wilt u gebruikmaken van onze reparatie- en onderhoudsdiensten voor uw fatbike? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak of breng een bezoek aan onze winkel in Bunschoten. Wij brengen uw fatbike weer in topconditie en zorgen ervoor dat deze binnen een mum van tijd klaar is voor het volgende avontuur.

Neem contact op met ons 

Onze passie voor fietsen komt tot uiting in onze hoogwaardige producten en professionele services. Voor meer informatie over reparaties en onderhoud van fatbikes of omtrent onze producten kunt u contact opnemen met Dutchdealz. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en antwoord te geven op al uw vragen.