Veel gestelde vragen

 

Q: kan ik mijn e-bike of e-step bij jullie inruilen?

A: nee,wij doen niet aan 2e hands.

Al onze items zijn nieuw en zo kunnen wij garant staan voor de kwaliteit en uw veiligheid.

 

Q: Mag ik met mijn ebike/estep op de openbare weg?

A: Een vraag met een lastig antwoord omdat de wetgeving omtrent e-bikes en e-steps op het punt staat om gewijzigd te worden. Voor actuele informatie en wetgeving adviseren wij u om op de site van de rijksoverheid te controleren of dit toegestaan is. Ondanks dat veel verkopers u vaak vertellen wat u graag wilt horen om een artikel te kopen bent u zelf verantwoordelijk voor de juiste kennisgeving omtrent de wetgeving, komt u er echt niet over uit dan mag u ons gerust contacteren en zullen wij u zo correct mogelijk naar ons weten informeren. Hierbij een linkje naar de pagina van de rijksoverheid m.b.t. de wetgeving elektrische fietsen en steps.

Welke regels gelden voor mijn elektrische fiets (e-bike)? | Rijksoverheid.nl

 

 

Qkan ik mijn artikelen retourneren?

A: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de winkel zijn voor eigen rekening. Het artikel kan alleen retour geaccepteerd worden indien niet gebruikt of beschadigd. Indien het artikel niet aan deze voorwaarden voldoen kan het retour verzoek worden afgewezen.

Mocht u hebben gekozen voor de optie "Dutchdealz persoonlijke Delivery service" dan crediteren wij deze verzendkosten niet. 

 

Q: Waar kan ik terecht voor reparatie of een servicebeurt?

A: Dat kan en mag bij ons in de winkel in Bunschoten Spakenburg

 

Q: Kan ik bij levering betalen?

A: Ja,dat kan middels Ideal of contant.

 

Q: Wat zijn de gemiddelde wachttijden voor een reparatie? 

A: Indien u het artikel bij ons heeft gekocht 2 a 3 werkdagen, indien het artikel elders gekocht 2 a 6 werkdagen (afhankelijk van hoe druk het is.

Dutchdealz verricht reparatie werkzaamheden voor diverse ebike fabrikanten en verkopers.

 

Q: wat zijn de levertijden? 

A: Levertijden zijn over het algemeen 1 tot 3 werkdagen voor Nederland, 4 tot 7 werkdagen voor België en Duitsland.

Al onze artikel zijn op voorraad en dus DIRECT voor onze klant beschikbaar. 

 

 

 

 

 

 

Webwinkel Voorwaarden
PDF – 255,2 KB 644 downloads

Beste klant , op deze pagina kunt u onze algemene voorwaarden rustig doornemen.

 

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag incl verzendkosten gecrediteerd tenzij gebruik gemaakt van "Dutchdealz Delivery service". De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening,raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren ongebruikt, in de originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dutchdealz.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in originele en goede staat ontvangen is.”

Het artikel kan alleen retour geaccepteerd worden indien niet gebruikt of beschadigd en in originele staat. Indien het artikel niet aan deze voorwaarden voldoen kan het retour verzoek worden afgewezen.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op aankopen die op maat voor u zijn gemaakt. 

 

Op alle E-bike's en E-Steps v.a. €600 heeft u 12 maanden garantie op de accu, motor en controller tenzij waterschade of buitensporig gebruik, garantie is niet overdraagbaar. 

Op alle E-bike's en E-steps t/m €599,99 heeft u 6 maanden garantie op de motor en controller tenzij waterschade of buitensporig gebruik.

Op alle E-bike's en E-Steps heeft u 12 maanden fabrieks garantie op de frame tenzij val of stoot schade.

Op alle E-bike's en E-steps heeft u het recht om extra garantie bij te kopen. 

Let op: garantie vervalt per direct indien u aanpassingen aan het artikel toebrengt zoals o.a. aanpassing snelheid, vermogen motor, gashendel of andere modificaties buiten de originele staat van het artikel. Tevens vervalt de garantie bij waterschade of door schade door eigen toedoen. 

Op alle E-bike's en E-Steps geld ook dat u rechtstreeks bij de fabrikant 12 maanden garantie heeft op uw frame (uitgesloten val of stoot schade) Dutchdealz bv is niet verantwoordelijk  voor communicatie tussen klant en fabrikant, wel kunnen wij u hierbij ondersteuning bieden. 

Geen garantie op slijtage gevoelige componenten zoals o.a. banden, remmen, remschijf, kabelbreuk, slijtage accu etc. 

Koper is zelf verantwoordelijk voor de juiste kennisgeving omtrent het gebruik van het aangeschaft artikel.

 

 

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op. 

Op de pagina "contact en bedrijfsgegevens" voorzien wij u van alle benodigde bedrijfsgegevens.

 

Team Dutchdealz bv